Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Förändring i truppen!

Featured Image

Förändring i truppen!

Vi gör idag en förändring i vår trupp! Francis Gusts bröt ett finger i matchen borta mot Indianerna. Detta gör att han är borta från speedwayen ett tag.

Vi väljer då att ersätta honom under hans skadefrånvaro.

In i truppen kommer den 28 årige Engelsmannen Adam Ellis.

Adam har genom åren skaffat sig en bred erfarenhet och har skördat många fina framgångar, han blev bland annat Engelsk mästare 2021.

I år köra han för Ipswich i England, Region Varde i Danmark. I Polen representerar han Pila, där är han för närvarande snitt tvåa i hela ligan bakom Timo Lahti .

Vi har pratat med varandra en tid och nu kommit fram till en överenskommelse. Därför är det med glädje vi välkomnar Adam till Vargarna.

Adam går in med ett snitt på 1,250

Samtidigt har vi fått besked från Mateusz Tonder att han av personliga skäl inte har möjlighet att köra mer I Sverige under 2024, detta är naturligtvis mycket tråkigt men vi hoppas att saker och ting rättar till sig för Mateusz och familjen. Vi tittar även här på vem vi ska efersätta honom med!

Mikael Wirebrand

Vargarna Speedway
Dela nyheten: