Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Oskar Polis

Oskar Polis

Säsonger i klubben: 1 (Ny i klubben)

Ingångssnitt 2024: 1,250

Om: Oskar Polis gjorde under fjolårets säsong debut i svenska seriesammhangen då han representerade Piraterna. Bästa matchen gjorde han på vår hemmabana i Hallstavik. Poängskörden blev tretton poäng varav fyra heatsegrar vilket gjorde honom till matchens bästa poängplockare. En övertygande insats då det var hans första gång på Credentia Arena.

Oskar Polis: – Jag gjorde en bra match när jag var i Hallstavik förra året. Banan där var lite annorlunda än de som jag är van vid men jag gillade den. Jag ser fram emot att köra för Rospiggarna under årets säsong.

Lagledare Peter Jansson: – Oskar Polis är en trevlig kille som under matcherna bjuder på ett jäklar anamma och ger allt för att vinna. Vi fick upp ögonen rejält för honom förra sommaren efter grundseriematchen han gjorde mot oss. Det är en förare vi vill ha på rätt sida i depån i Hallstavik så det känns bra att det blir så.

Snabbfakta

Ålder: 27

Nationalitet: Polen flag Polen

Snitt: 1.250