Vargarna Speedway anser att säkerheten rörande dina personuppgifter vid användning av denna webbplats är viktigt och vi tar skyddet av dina personuppgifter på allvar. Därför informerar vi i denna text om hur dessa hanteras, vilka uppgifter som sparas.

 

Insamling av data

Du kan använda vår webbplats utan att lämna några personuppgifter under förutsättning att det inte är nödvändigt för att kunna handla i vår webbshop. När du använder vår webbplats lagras av olika säkerhetsskäl viss data på våra servrar. Denna information kan innefatta namnet på din internetleverantör, den webbplats som du använde för att länka till vår webbplats, de webbplatser som du besöker från vår webbplats och din IP-adress. Information skulle möjligen kunna användas för att identifiera dig men vi har ingen möjlighet att använda den på det sättet. Det förekommer att vi använder informationen för statistiska ändamål men enskilda användare är anonyma och identifieras ej. I de fall när personuppgifter lämnas till oss vid beställning i vår webbshop, godkänner du att vi använder dessa för leverans, dessa uppgifter lämnas inte ut till någon annan.

 

Insamling och bearbetning av personuppgifter

Vi följer svenska personuppgiftslagen (SFS 1998:204) och övriga tillämpliga regelverk vid behandling och bearbetning av personuppgifter. Vi samlar endast in personuppgifter som du själv lämnar till oss när du handlar via vår webbshop, anmäler dig till vårt nyhetsbrev, skickar e-post mm. Personuppgifterna samlas in och behandlas i syfte att administrera den åtgärd som du har begärt, eller enligt vad som krävs enligt lag, och sparas inte längre än vad som krävs för att fullgöra detta syfte.

 

Mailchimp

Mailchimp, är ett verktyg som vi använder för att skicka ut våra nyhetsbrev. När du tillhandahåller dina kontaktuppgifter när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev, kommer vi att lagra dessa i denna tjänst för att kunna skicka ut nyhetsbrev till dig.

 

Kundkonto i vår Webbshop

De uppgifter du lämnar till oss när du skapar ett konto i vår webbshop kommer inte att lämnas ut till någon. Denna info sparas endast i servern för vår webbshop. 

 

Vår integritetspolicy är reviderad 2018-07-28